7 mei 2015

Glazenwassersvakbeurs: Stichting Nelis presenteert Social Cleaning

Op donderdag 4 juni van 11.00 tot 12.30 uur geeft Stichting Nelis een presentatie over een compleet nieuw product: Social Cleaning. Speciaal voor werkgevers die “niet zo moeilijk doen over een klein krassie of beperkinkie, of slecht C.V. Die het niet zo erg vinden als hun personeelsbestand de samenstelling van de samenleving benadert”. Deze presentatie wordt verzorgd tijdens de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs in het NBC in Nieuwegein. Stichting Nelis is hier een van de exposanten. 

In de ogen van Stichting Nelis moet iedereen een kans op werk krijgen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom presenteert Stichting Nelis de complete nieuwe dienst Social Cleaning. Op 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht gegaan. Deze wet voorziet in arbeidsbemiddeling voor zo’n 125.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hetzij door een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking, of door andere omstandigheden. Social Cleaning voorziet in die arbeidsbemiddeling.

Wilt u meer weten over projecten van Nelis? Of over het aankomende traject Social Cleaning in Utrecht en het invullen van social return? Meldt u zich dan aan als bezoeker voor de (gratis) beurs op donderdag 4 juni via: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/registreren/ en geef aan dat u de presentatie van de Stichting Nelis bij wilt wonen.

Gerelateerd artikel: Nelis Social Cleaning: “De match voor werkgevers met een goed hart”

Deel dit artikel

Ook interessant: