26 februari 2015

Glazenwassersvakbeurs nu ook op Facebook

Op donderdag 4 en vrijdag 5 juni vormt het NBC in Nieuwegein het kloppend hart voor de 11e Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend en dragen tientallen exposanten het vakmanschap van deze twee beroepen op de beursvloer uit en vinden diverse evenementen plaats. Om eenvoudig en snel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rond de beurs, is er op Facebook de pagina Vakbeurs Glas en Gevel.

“De Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs is het enige evenement voor deze specifieke vakgroep. De vakbeurs wordt één keer per twee jaar georganiseerd en brengt mensen met eenzelfde vakmatige interesse bij elkaar. Om elkaar te zien, om nieuwe producten en diensten te ontdekken, om informatie over bijvoorbeeld veilig werken in te winnen, en nog veel meer”, leggen Melanie Klerx en Ilse Mariën van OSB uit.

Like de FB-pagina
Facebook is laagdrempelig en een speciale pagina voor en over de Vakbeurs Glazenwassers en Gevelbehandelaars is derhalve een logische stap. De organisatoren: “Facebook is populair en is een veel gelezen medium. Dé kans bij uitstek om het vakgebied van glas en gevel uit te dragen. Daarnaast biedt Facebook vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van en reageren op nieuwsberichten, de mogelijkheid om vragen te stellen over de beurs, veilig werken of wet- en regelgeving. Het is dus slechts een kwestie van de pagina VakbeursGlasEnGevel liken en men blijft automatisch op de hoogte.”

Organisatie
De organisatie van de tweejaarlijkse Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs is in handen van OSB.  Van oorsprong waren werknemers de bezoekers van deze beurs en daar gaan we naar terug, dus glazenwassers, gevelbehandelaars, ZZP’ers en DGA’s. Voor hen bieden we een interessant scala aan stands met producten en diensten en organiseren we ook evenementen en een kennisplein. Ook op onze website: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/ meer informatie hierover.”

Deel dit artikel

Ook interessant: