12 oktober 2015

Glazenwasserij van Elten poetst website op

Glazenwasserij van Elten, actief in de zakelijke markt, komt tegenwoordig bij steeds meer grote opdrachtgevers over de vloer. Van bedrijven tot retailers, van zorginstellingen tot regionale overheden. Zij maken gebruik van een veelheid van innovatieve diensten, die Van Elten inmiddels in huis heeft. Het bedrijf heeft de laatste jaren fors geïnvesteerd in nieuwe technieken, materialen en materieel en een salesmanager. Om meer onderscheid te creëren in de markt, groeide de behoefte aan een update van de website. Daar zat, in glazenwasserstermen, onderhand duimendik het stof op. 

De nieuwe website is nu een feit. Www.glazenwasserijvanelten.nl is volledig responsive voor gebruik op smartphone en tablet en staat online!  

“Met inschakeling van Grafisch Goed Geregeld (Bas Both) is niet alleen de website, maar ook ons logo, de gehele huisstijl en de belettering van het wagenpark vernieuwd”, vertelt Karin van Elten, directeur-eigenaar van Glazenwasserij Van Elten. Grafisch Goed Geregeld is een Rotterdams bedrijf met een eigen netwerk van specialisten voor drukwerk, het ontwerp en de bouw van websites tot en met tekstschrijvers. 

Nieuwsgierig naar de verfrissende nieuwe website van Van Elten? Neem snel een kijkje: http://www.glazenwasserijvanelten.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: