1 juni 2015

Glas- en gevelbeurs 2015: overzicht noviteiten

De vijftig exposanten die zich in de twee binnenhallen, op het Hoogwerkplein buiten en het Kennisplein presenteren hebben heel veel nieuws te vertellen. Een greep uit de noviteiten, waarmee u kennis kunt maken op donderdag 4 of vrijdag 5 juni tijdens de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs in het NBC in Nieuwegein.

Bac Hoogwerkers
De nieuwe zelfrijdende hoogwerker van Bac Hoogwerkers kan tot 57 meter hoog komen, is flexibel inzetbaar en een goedkopere optie dan bijvoorbeeld een vrachtwagenhoogwerker.

Chemtec Chemicals
Chemtec Chemicals presenteert twee nieuwe producten: NanoSign Ultradry SW, een watergedragen hydrofobeermiddel dat dankzij nanotechnologie zorgt voor een duurzame impregneerlaag op minerale ondergronden. En de anti-graffiti-coating Coatex Speciaal.

Collé
Colle, specialist in verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie en reiniging in de Benelux en Duitsland, lanceert een innovatief product voor gevelreiniging: met een grote borstel aan een hoogwerker kunnen gevels van boven naar beneden worden gereinigd.

Dibo Nederland
De JMB-M hogedrukreiniger (200, 350 of 500 bar) is het paradepaardje op de Dibo-stand, nu ook leverbaar met een nieuw start-stopsysteem, wat een EIA-investeringsaftrek mogelijk maakt.

Dirksen
Als partner in reinigingsmachines, reiniging en hygiëne, en bedrijfskleding toont Dirksen de Dynajet 350TH, een compacte, enkelassige hogedruktrailer die verkrijgbaar is in een 249, 300 of 350 bar uitvoering. Nieuw is dat elke Dynajet hogedruktrailer wordt geleverd met het HELI-ventiel, een doorontwikkeling op het bekende BKX-ventiel.

GoCleaning
GoCleaning lanceert een groot aantal nieuwe producten: (1) de high level telescoopsteel Gardiner Supreme; (2) de nieuwste borstellijn en gehele serie telescoopstelen met verlengdelen; (3) de gepatenteerde ‘smart clamps’: slimme klemmen, ook voor ingesleten stelen; (4) GrippaMax crash tested inbouwsysteem; (5) Liquid Logic V3-controller voor onder andere tds-, temperatuur- en filtratiesnelheidsmeting en met automatisch spoelen en vorstbeveiliging; en (6) een zelfontworpen aanhangwagen met 650 litertank met filtratiesysteem.

Kors Hoogwerksystemen
Kors presenteert de nieuw ontwikkelde OMME 4200 RBDJ spin-rupstelescoophoogwerker.

Kwak Hoogwerkers
Kwak Hoogwerkers laat de nieuwste autohoogwerker TB270 volgens Euro 6-norm zien. Een autohoogwerker die met een B-rijbewijs te besturen is en zich kenmerkt doordat snel is op te zetten, zijn stabiliteit en hoogte.

Meclean
Op de beurs toont Meclean een compleet vernieuwde hogedruktrailer, die aan alle moderne eisen voldoet en onder meer een eigen watertank heeft van maximaal 1200 liter, een brandstoftank van maximaal 155 liter en het geheel kan worden voorzien van SIR-certificering.

Stichting Nelis
Op donderdag 4 juni van 11.00 tot 12.30 uur geeft Stichting Nelis een presentatie over een compleet nieuw product: Social Cleaning: arbeidsbemiddeling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Solution
Schoonmaakvakgroothandel Solution komt met het nieuwste Xline-systeem, een zuiveringssysteem te gebruiken in bus of aanhanger, en nieuwe trolleys.

SVS Opleidingen
Brancheopleider SVS lanceert nieuwe herhalingstrainingen, die in samenwerking met OSB-segment AWOG (Alles Weten Over Glazenwassen) en de RAS zijn herhalingstrainingen opgezet voor mensen die hun kennis willen opfrissen.

Unger
Een van de noviteiten van Unger is de zelfontwikkelde nLite Hydro Power aanhanger, de waterbesparende nLite EcoFlo en de ErgoTec schraper, inwasser of raamwisser met een nieuw, ergonomisch design.

Waterkracht
Waterkracht is specialist in hogedrukreinigingsapparatuur en toont haar twee nieuwe trailermodellen: Hudson (enkelasser) en Colorado (tandemasser).

Wecoline
Wecovi is de Nederlandse distributeur van het nieuwe ProClean glasbewassingsgamma van Moerman. Op de vakbeurs presenteren Wecovi en ProClean de Liquidator van Moerman, de innovatie van 2015: een onmisbare raamwisser voor professionele glazenwassers die tijd willen besparen en ergonomisch willen werken. 

Nog meer te zien
Naast deze exposanten zijn er nog 29 bedrijven en organisaties die u graag verwelkomen op hun stand. Voor meer informatie over hen klikt u op de bedrijfsnaam en wordt u gelinkt met de website van het bedrijf: AaRiverside, Almo Nederland, ArboAnders, BakkerBaarn, Baudoin Wash Systems, Bestelbus.nl, Daka Services, Dirks Klimmaterialen, GlazenwassersCRM, Glazenwassersregister (GWR), HDW Nederland, Hinowa, Hodij Coatings, Hogenhout Bouw Service, ISZW, Juridische Snelweg, Kärcher, Kraan & Truck Service, Leidsche Telewashwinkel.nl, Liftinstituut, OSB , OSB Verzekeringsdienst, OSMOWorks, Plan&Was. Platform Preventie Valgevaar, Raamboenersgilde, RAS, Revocare en Yelloo.

Deel dit artikel

Ook interessant: