11 november 2015

Fortron groeit en benoemt nieuwe rayon- en regiomanager

Fortron - Rene KreukFortron, dé specialist in glas- en gevelreiniging, is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Om deze ontwikkeling door te kunnen zetten, stelt het bedrijf per 1 januari 2016 een nieuwe regiomanager en een nieuwe rayonmanager aan.

Om het operationele proces verder te verfijnen, is Bob van de Zuidwind (op de linkerfoto) per 1 januari aangesteld als rayonmanager voor regio West Nederland. Petra Boonstra, algemeen directeur van Fortron, is blij met de benoeming: “Bob is al 12.5 jaar bij Fortron in dienst en kent onze organisatie en regionale klanten door en door. Hij is begonnen als glazenwasser en heeft zijn capaciteiten in de loop der jaren meer dan bewezen. Hij is dan ook een schoolvoorbeeld van hoe mensen zich in onze organisatie kunnen ontwikkelen.”

Ook René Kreuk heeft zijn waarde laten zien. Hij is op dit moment bij Fortron werkzaam als rayonmanager en vervult per 1 januari de rol van regiomanager West Nederland. Boonstra: “Renés bewezen ervaring met dagelijkse processen, in combinatie met de wijze waarop hij feilloos complexe opstarts operationaliseert, maken hem zeer geschikt voor deze positie.”

“Ik ben enorm blij en trots dat beide heren deze stappen maken en ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Fortron”, aldus Boonstra.

Over Fortron
Fortron is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het totaalonderhoud van gevels. Het bedrijf heeft ruim 250 bevlogen vakmensen in dienst die graag met klanten meedenken over de beste oplossingen voor glas- en gevelonderhoud en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Dankzij continue innovatie, goed opgeleide medewerkers en jarenlange ervaring met het onderhouden van alles op en aan de gevel, is Fortron al ruim dertig jaar toonaangevend in de branche.
Fortron maakt deel uit van Vebego International, dat in vijf landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten.

Deel dit artikel

Ook interessant: