3 april 2015

Exposant Glazenwassers Vakbeurs AaRiverside: “Altijd en overal je werk bij de hand met ItsClean”

Een kleine tien jaar levert AaRiverside praktische softwareoplossingen aan schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. “Ons softwarepakket ItsClean is volledig gericht op deze branche”, vertelt directeur Fredy Verkuijlen. “ItsClean onderscheidt zich door eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om administratie of activiteiten op de werkvloer, een tablet of smartphone met internetbrowser is eigenlijk het enige wat een gebruiker nodig heeft.” 

Geen gedoe meer met werkbonnen of papieren planningen, alles gaat digitaal. De verschillende ‘portals’ geven de gewenste informatie. “Een glazenwasser logt in op het portal en heeft zo altijd actuele gegevens. Hij bekijkt zijn planning en gaat via een bepaalde route op pad. Komen er wijzigingen in de planning, dan ziet hij die meteen, want hij krijgt altijd de nieuwste informatie. In de planning ziet de glazenwasser waar hij moet zijn, welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en eventueel hoe lang dit mag duren. Is de klus geklaard, dan kan hij het werk ‘gereed’ melden en wordt de factuur aangemaakt.”

Elektronische vooraankondiging
Klanten krijgen een elektronische vooraankondiging wanneer de glazenwasser komt, zelfs vooraf bellen hoeft niet meer. De klant heeft direct overzicht wanneer welke werkzaamheden zijn gedaan en ontvangt automatisch de factuur. Voor het glazenwassersbedrijf wordt de administratie een stuk eenvoudiger: “De glazenwasser hoeft niet langs kantoor om een planning op te halen of werkbonnen in te leveren. Hij kan overal alle benodigde informatie bekijken. Dat geldt ook AaRiverside - digiwb met handtekeningvoor het inzien van zijn urenregistratie of het aanvragen van verlof.”

Voor ieder bedrijf toegevoegde waarde
Het werkgebied van AaRiverside, gevestigd in Schijndel, is Nederland en Nederlandstalig België. Dat zijn klanten van klein tot groot, niet alleen glazenwassers in de zakelijke markt, maar ook ‘wijkwassers’. “Voor vrijwel ieder bedrijf kan ItsClean toegevoegde waarde hebben. Een glazenwasser die als eenpitter begint maar wel ambities heeft om te groeien, kan meteen met ons basispakket starten. Als de werkzaamheden en het bedrijf groeien, groeit ItsClean mee dankzij de modulaire opzet van het pakket. We geven uiteraard uitgebreide ondersteuning. Samen met de klant richten we het systeem in naar de wensen op dat moment. Ook leren we de klant ermee omgaan. We maken de overstap van papier naar digitaal zo gemakkelijk mogelijk.”

Totaaloplossing
Tijdens de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs is er aandacht voor de totaaloplossing: van planning en urenregistratie tot en met salaris- en financiële administratie. Deze editie zal de digitale werkbon extra in het zonnetje worden gezet. “Verder is de ‘klantenportal’ heel belangrijk in verband met het OSB-keurmerk. ItsClean maakt de vereiste transparantie mogelijk.”

AaRiverside - digiwbAaRiverside is al jaren op de Glazenwasser & Gevelbehandelaars Vakbeurs als standhouder aanwezig: “Sinds 2007”, weet Verkuijlen. “Glazenwassers zijn altijd ons speerpunt geweest. Daarom waren we ook twee keer hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap Glazenwassen. Als het kon, deden we dat zo weer!”

Over de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs
De 11e editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein bij het NBC. 
De beurs is interessant voor DGA’s van glazenwassersbedrijven, DGA’s van gevelbehandelaarsbedrijven, glazenwassers (werknemers en ZZP’ers) en gevelbehandelaars (werknemers en ZZP’ers). 

Gerelateerd artikel: Glazenwassers Vakbeurs: andere koers met vertrouwde en nieuwe elementen

 

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: