14 april 2015

Exposant Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs: Collé brengt u naar grote hoogte

Collé is een gigant in de verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie en reiniging in de Benelux en Duitsland. Of het nu gaat om de nieuwste hoogwerkers en verreikers of om grondverzet, de juiste machines staan startklaar. Maar ook voor tijdelijke accommodaties, energie, klimaatbeheersingsapparatuur of reinigingsmachines bent u bij Collé Rental & Sales aan het juiste adres. Het hoofdkantoor is (dichtbij het drielandenpunt) gevestigd in Sittard. “We hebben filialen in Utrecht en Eemshaven en er wordt hard gewerkt aan ‘Collé Groningen’, een grote vestiging iets ten oosten van Groningen, langs de A7. Verder zijn er natuurlijk de vestigingen in Duitsland en België”, vertelt directeur Frits Collé.

De Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs is belangrijk voor Collé: “Onze producten zijn interessant voor de mensen die deze beurs bezoeken. We zijn importeur van het merk Palfinger Platforms, waarvan vooral de autohoogwerkers zeer geliefd zijn bij glazenwassers en gevelbehandelaars.” Als voorbeeld noemt Collé het nieuwste model P480: “Met deze compacte, lichte autohoogwerker op een twee-assig chassis wordt toch een werkhoogte van 48 meter bereikt! Dankzij de unieke wendbaarheid met de hydraulisch aangedreven, nieuwste X-jib is op 35 meter hoogte nog steeds een reikwijdte van ruim 17 meter mogelijk. Ook kan er tot ruim 11 meter onder het maaiveld worden gewerkt.” De P480 is al bij verschillende klussen naar tevredenheid ingezet, zoals vorig najaar bij een nachtelijke onderhoudsklus aan de gevel van het Centraal Station in Amsterdam.

Full service concept
Collé biedt het volledige assortiment Palfinger autohoogwerkers met werkhoogtes van 12 tot en met 103 meter. En nog vele andere merken. Voor kortdurende of langlopende huur, desgewenst in uw eigen bedrijfskleuren en eventueel gecombineerd met het Full Service Rental-concept: “Met dit laatste nemen we alle zorgen uit handen, niet alleen onderhoud, keuringen, verzekering en motorrijtuigenbelasting maar ook trainingen. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen zijn voor rekening van de klant!”

Presentatie innovatie
De ontwikkelingen staan niet stil bij Collé. “Tijdens de beurs hopen wij een innovatief product voor gevelreiniging te presenteren: met een grote borstel aan een hoogwerker kunnen gevels van boven naar beneden gereinigd worden. Aan de ontwikkeling werken verschillende partijen mee en de testen verlopen succesvol.”

Met meer dan 100 jaar ervaring, weet Collé wat klanten nodig hebben: “Vooral bij bijzondere klussen kijken we graag mee om het beste materiaal voor die plek te leveren. Laatst werd er advies gevraagd bij de schoonmaak van een binnenwaterval. Hier bleek een spiderhoogwerker de oplossing, want die is smal en compact. Hij kan door een (dubbele) deur naar binnen en heeft door de spinachtige manier van afstempelen maar weinig ruimte nodig. Toch kunnen hiermee hoogtes tot bijna 50 meter bereikt worden. Maar ook aan grote bouwprojecten als de Noord-Zuidlijn en de tweede Coentunnel hebben we meegewerkt.”

Veilig en efficiënt aan het werk
Dankzij het juiste materiaal en de benodigde trainingen kunnen glazenwassers en gevelbehandelaars met Collé veilig en efficiënt aan het werk. Niet voor niets levert Collé als sponsor de gewenste aanhangerhoogwerker voor het NK Glazenwassen.

Over de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs
De 11e editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein bij het NBC. 
De beurs is interessant voor DGA’s van glazenwassersbedrijven, DGA’s van gevelbehandelaarsbedrijven, glazenwassers (werknemers en ZZP’ers) en gevelbehandelaars (werknemers en ZZP’ers). 

Gerelateerd artikel: Glazenwassers Vakbeurs: andere koers met vertrouwde en nieuwe elementen

Deel dit artikel

Ook interessant: