7 mei 2015

Exposant Glas- en Gevelvakbeurs Kors Hoogwerksystemen gaat net iets verder

‘Niet een van de grootste, wel een van de beste’ is het motto van Kors Hoogwerksystemen uit De Blesse bij Steenwijk. Het assortiment voor verkoop, lease en verhuur is dan ook uitermate breed en de service navenant. Zo nodig vervoeren eigen diepladers de hoogwerkers door heel Nederland naar de plaats van bestemming. Op de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs introduceert Kors de nieuw ontwikkelde OMME 4200 RBDJ spin-rupstelescoophoogwerker en zijn verschillende andere modellen zelf uit te proberen.

Kors Hoogwerkersystemen begon in 1983 met de verkoop van ladders en rolsteigers. Maar al snel werd het bedrijf ook specialist in de nieuwe mechanisch aangedreven klimmaterialen: hoogwerkers. “Nu zijn we al meer dan 25 jaar een gewaardeerde partner voor verkoop en verhuur in de Nederlandse hoogwerkersmarkt. We hebben een breed assortiment van aanhangerhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers op banden of rupsonderstel, schaarhoogwerkers en auto- en spinhoogwerkers”, somt Gerrit Kuiper op. Hij is sinds 1995 verbonden aan het bedrijf, dat inmiddels is gegroeid naar 25 medewerkers. “We zijn exclusief dealer van verschillende hoogwerksystemen en glaszetkranen, zoals HAB, OMME, Skyjack, Frisia Lift en de Riebsamen Glasboy. Natuurlijk leveren we ook nog steeds ladders, trappen, rolsteigers en bouwliften.”

Inspecties en keuringen
Naast dit alles is Kors als gecertificeerd bedrijf ook het juiste adres voor jaarlijkse inspecties en keuringen én service en onderhoud, eventueel op locatie. “Onze eigen technische dienst kan snel ter plekke zijn en bestaat uit louter vakmensen, die meestal al jaren bij ons werken. Daarnaast hebben wij een netwerk van goede onderhoudsbedrijven, die we bij spoedgevallen kunnen inschakelen. Klanten kunnen bij ons terecht voor verkoop, verhuur en service en onderhoud in het hele land, van Maastricht tot Pieterburen!”

Beursprimeur
Natuurlijk is Kors Hoogwerksystemen weer op de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs present. Wat voor weer het deze keer ook wordt, tijdens de beurs staat de geheel vernieuwde, compacte OMME 4200 RBDJ in het zonnetje: “Deze spin-rupstelescoophoogwerker heeft masten van een hoogwaardige staalsoort en bevat de nieuwste technieken. Het maximum zijdelingse bereik van 15 meter en de positief en negatief beweegbare jib-arm met draaibare werkbak, zorgen ervoor dat deze machine multi-inzetbaar is”, legt Kuiper uit. Deze hoogwerker is zowel buiten als binnen inzetbaar en kan een werkhoogte van 42 meter bereiken.

“Rijden en afstempelen wordt aangestuurd vanuit de (afneembare) werkbak en dankzij de rubberen, non-marking rupsbanden zijn zelfs kwetsbare ondergronden geen probleem.” Bovendien is de machine gemakkelijk te vervoeren door de compacte afmeting van L 8,90m x B 1,35m x H 1,99m en een laag eigengewicht van 6900 kg.

Uitproberen
“Kom deze krachtpatser zelf uitproberen tijdens de beurs of kom een keer langs in onze showroom. Binnenkort betrekken we een nieuw pand, dan bent u van harte welkom in Steenwijk.”

Meer weten? Kijk voor informatie over verkoop, leasing en verhuur, service en inspectie, ladders, trappen en steigers, hoogwerkers, liften en glaszetmachines op www.kors-hoogwerksystemen.nl.

Over de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs
De 11e editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein bij het NBC. 
De beurs is interessant voor DGA’s van glazenwassersbedrijven, DGA’s van gevelbehandelaarsbedrijven, glazenwassers (werknemers en ZZP’ers) en gevelbehandelaars (werknemers en ZZP’ers). 

Gerelateerd artikel: Glazenwassers Vakbeurs: andere koers met vertrouwde en nieuwe elementen

Deel dit artikel

Ook interessant: