29 april 2015

Event Hall voor Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vol geboekt

“De grootste hal van het NBC in Nieuwegein is voor de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs al volgeboekt, en de tweede hal vordert. Zo ook geldt dat voor het animo voor het buitenterrein”, meldt het beursorganisatieteam van OSB. Al meer dan veertig exposanten hebben een stand gereserveerd bij Melanie Klerx, Ilse Mariën en Kim Sporkslede, waarmee de 2015-editie van dit vakevent nagenoeg op het niveau van de twee laatste, goed lopende edities zit.

De elfde editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs vindt op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein plaats. Deze editie laat zich kenmerken door een andere, duidelijke koers, waarbij de vakgroep glazenwassers en gevelbehandelaars weer de doelgroep is, zoals dat in 2009 en daarvoor het geval was. Daarnaast kenmerkt de aankomende Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs zich door heel veel nieuwe en vertrouwde elementen en evenementen. Zo zijn er de OSB Speldjesregen, de SVS Diploma-uitreiking voor specialisten en het NK Glazenwassen.

Enige evenement
De Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs is het enige evenement voor deze speciale vakgroep. De vakbeurs wordt één keer per twee jaar georganiseerd en brengt mensen met eenzelfde vakmatige interesse bij elkaar. Om elkaar te zien, om nieuwe producten en diensten te ontdekken, en om informatie in te winnen. “We bieden onze doelgroep ‘glazenwassers en gevelbehandelaars’ een interessant scala aan stands met producten en diensten en organiseren op beide beursdagen ook diverse evenementen en er is een kennisplein”, aldus het beursorganisatieteam.

Exposanten
Op 4 en 5 juni exposeren onder andere AaRiverside, Almo, Bac Hoogwerkers, Baudoin washsystems, Chemtec Chemicals, Collé, Daka Services, Dibo Nederland, Dirks Klimmaterialen, Dirksen, GlazenwassersCRM, Glazenwassersregister (GWR), GoCleaning, Hodij Coatings, HDW Nederland, Hinowa, Hogenhout Bouw Service, Kärcher, Kwak Hoogwerkers, Kors Hoogwerksystemen, Leidsche Telewashwinkel, Liftinstituut, Meclean, OSB, OSMOWorks, Plan& Wash, Platform Preventie Valgevaar met roadshow ‘Veilig op de hoogte’, Raamboenersgilde, RAS, Revocare, Stichting Nelis, Solution, SVS Opleidingen, Unger, Vermop, Waterkracht en Wecoline. Het Kennisplein wordt gevormd door ArboAnders, ISZW, Juridische Snelweg en OSB Verzekeringsdienst.

Kijk voor de laatste stand op de speciale webpagina:  http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/overzicht-standhouders/. Een serie interviews met exposanten ziet u op de Schoonmaakjournaal-pagina vakbeurs Glas en Gevel.

Registreren
U kunt zich nu reeds registreren voor de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs op 4 en 5 juni via deze link. Volg het nieuws en de laatste ontwikkelingen van dit vakevent onder meer via Facebook: https://www.facebook.com/VakbeursGlasEnGevel.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: