16 mei 2015

Driestar educatief contracteert TH&P voor computerreiniging

Hogeschool Driestar educatief laat de komende jaren op periodieke basis de computerapparatuur hygiënisch reinigen door TH&P. De onderwijsinstelling onderschrijft hiermee het belang van hygiënisch schone werkplekken voor medewerkers en studenten.

“Alles binnen Driestar educatief ziet er piekfijn uit en wordt schoongemaakt, alleen de toetsenborden, beeldschermen, muizen en computers tot voor kort nog niet,” vertelt Kees Codée, manager facilitair bedrijf bij Driestar educatief. “Via ons schoonmaakbedrijf Heuvelman werden we geattendeerd op de hygiënische reiniging van hardware door TH&P en hebben vervolgens een Nationale Hardware Hygiëne Check uit laten voeren. Ik ben toen geschrokken van de resultaten en het gebrek aan hygiëne van de computerapparatuur. Naast de werkplekken van de collega’s, hebben we ook openbare werkplekken voor studenten, waardoor je heel veel gebruikers op één werkplek hebt.”

TH&P zorgt voor hygiëne met behulp van speciale middelen, die de computerapparatuur effectief reinigen. Na reiniging wordt een zelfreinigende coating aangebracht, waardoor bacteriën geen kans meer krijgen.

Deel dit artikel

Ook interessant: