25 juni 2015

CSU en Diversey Care zorgen voor een glanzende vloer

CSU heeft in samenwerking met Diversey Care de natuurstenen vloer van de rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen, behandeld met het beschermingssysteem TASKI Crystal Shield: diepere glans, eenvoudiger te onderhouden en minder periodiek onderhoud.

De natuurstenen vloer van de rechtbank Noord-Nederland beoogt een speciale behandeling, dit om de stenen niet aan te tasten maar ze wel weer mooi te laten glanzen. CSU heeft hiervoor gebruik gemaakt van het Diversey Care product TASKI Crystal Shield. Dit beschermingssysteem herstelt de glans en beschermt stenen vloeren tegen krassen, slijtage en vlekken en maakt de vloer slipbestendig.

CSU heeft voor dit systeem gekozen, omdat dit de kwaliteit van de vloer ten goede komt. CSU: “De vloer heeft nu een diepere glans. Deze is makkelijker te onderhouden en bovendien kan met dit systeem de periodieke werkzaamheden worden uitgesteld.”

De vloer in de rechtbank Noord-Nederland is na de beschermingsbehandeling mooi glanzend en weer aantrekkelijk om op te lopen.

Deel dit artikel

Ook interessant: