2 mei 2015

Beurscommissie Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs stelt zich voor

Zo’n zes weken voor het event, zet de beurscommissie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs de laatste puntjes op de i. De commissie wordt gevormd door een elfkoppig team; allen specialisten in hun vakgebied. Sinds de zomer van 2015 zetten zij zich in voor een interessante beursvloer met een breed scala aan producten, diensten en concepten

 

Het beursteam bestaat uit Henk Dirks van Dirks Klimmaterialen, Justin van Hooijdonk en Cheryll Jager van het NBC, Peter van Gogh van Facilicom, Huub Bakermans van Bakermans Schoonmaakbedrijf, Suzanne Klerkx namens de RAS, Koos van Lindenberg van het Liftinstituut, Charles Scholte van SVS en de beursorganisatie Melanie Klerx, Ilse Mariën en Kim Sporkslede van OSB.

Voor de 2015-editie hebben beurscommissie en beursorganisatie gekozen voor een duidelijke koers: “We hebben kleur bekend en zijn teruggegaan naar de oorsprong van deze vakbeurs: de vakmensen als bezoekers”, legden de OSB-beursorganisatie eerder aan de redactie van Schoonmaakjournaal uit. Dus roept de beurscommissie op: “Glazenwassers, gevelbehandelaars, ZZP’ers en DGA’s, jullie zijn van harte welkom op donderdag 4 en vrijdag 5 juni in het NBC in Nieuwegein”.

Op de foto v.l.n.r.: Melanie Klerx, Ilse Mariën, Koos van Lindenberg, Peter van Gogh, Cheryll Jager, Suzanne Klerkx en Henk Dirks. Op de foto ontbreken Huub Bakermans, Justin van Hooijdonken Charles Scholte.

Deel dit artikel

Ook interessant: