11 mei 2015

Amsterdamse Laddertjesdag Stichting Nelis krijgt op 22 mei vervolg

Na het succes van de ‘maiden’ Laddertjesdag op de ISSA/Interclean in Amsterdam vorig jaar organiseert Stichting Nelis op vrijdag 22 mei zijn tweede Laddertjesdag in de hoofdstad. Ook deze achtste dag wordt ingezet als werving- en selectiedag voor kandidaten die deel gaan nemen aan het leerwerktraject Op de Ladder naar Succes. Ook kunnen potentiële kandidaten kennismaken met het vak van glazenwassen.

Stichting Nelis leert zijn jongeren op een ambachtelijke, veilige manier de fijne kneepjes van het vak samen met werkgevers die onze Nelis jongeren een kans wil geven. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en het ontwikkelen van competenties. Door deze positieve benadering, nauw contact met werkgevers, een passende vakopleiding te bieden en begeleiding naar stage/ baan, kan Stichting Nelis het verschil maken bij de bemiddeling van jongeren met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat kun je verwachten?
Jongeren worden uitgenodigd om je aan te melden en deel te nemen aan de verschillende praktijkonderdelen: ladderen, handmatig zemen, rolsteiger opbouwen en kennismaking met de hoogwerker. “Zo kunnen we gezamenlijk kijken of je beschikt over het glazenwassers DNA en of je geselecteerd kan worden om deel te nemen aan ons project Op de Ladder naar Succes”, vertelt Richard van Stichting Nelis.

Welkom
Ook werkgevers met een glazenwassers- en schoonmaakbedrijf worden uitgenodigd om kennis te maken met Stichting Nelis. Daarnaast biedt de Laddertjesdag werkgevers de gelegenheid om te kijken of er een geschikte jongeren bij zijn, die zij een stageplek aan zou willen bieden. Ook Vrienden van Nelis zijn uiteraard van harte welkom een unieke en leuke dag mee te maken.

Waar en wanneer
Datum: vrijdag 22 mei; ontvangst: tussen 9.45 en 10.00 uur; tijdstip: 10.00 tot 14.00 uur; bezoekadres: PWC Amsterdam. De adresgegevens en een routebeschrijving vindt u op deze link: http://www.pwc.nl/nl/kantoren/assets/documents/pwc-amsterdam-westgate-ned.pdf

Voor meer informatie, contact Richard: [email protected]

Deel dit artikel

Ook interessant: