2 april 2015

8 mei: Piecom organiseert Longlife introductieworkshops besparen op vloeronderhoud

Hoe kunt u tijd én kosten besparen op uw dagelijks en periodiek vloeronderhoud? Is het mogelijk vloeren te voorzien van waslagen en te strippen met milieuvriendelijke producten en een goed resultaat te behalen? JA! Totaalleverancier Piecom en eco-pionier Werner & Mertz organiseren op vrijdag 8 mei twee introductieworkshops green care PROFESSIONAL LONGLIFE Complete. Bij Piecom in Rotterdam maakt u op praktische en theoretische wijze kennis met de werkwijze en alle voordelen van deze green care vloerproducten.  

LONGLIFE Complete is de nieuwste emulsie van Werner & Mertz Professional en is een product uit het ecologische green care PROFESSIONAL assortiment. Deze emulsie is het beste bestand tegen slijtage, hecht bijzonder goed op de vloer en geeft een mooie zijdeglans. Ondanks de recente lancering van LONGLIFE Complete leert de ervaring, dat besparingen van 30% op het vloeronderhoud kunnen worden behaald.

Twee workshops
Gastheer en directeur-eigenaar van Piecom Frank Laurentius: “We willen met onze relaties en geïnteresseerde graag delen hoe deze besparingen kunnen worden bereikt. Daarom bieden we op vrijdag 8 mei om 10.00 uur en om 14.00 uur de mogelijkheid om kennis te maken met de duurzame, krachtige en efficiënte vloeronderhoudslijn green care PROFESSIONAL LONGLIFE Complete.” Tijdens deze interactieve workshops krijgt u tips en tricks aangereikt om uw vloeronderhoud efficienter aan te pakken.Piecom Geregeld

Duurzaam, effectief en krachtig
“We zijn er trots op om de green care PROFESSIONAL producten in ons assortiment te hebben, want deze productenlijn ontving als eerste ter wereld het ambitieuze Cradle to Cradle Gold-certificaat voor acht eco-effectieve professionele schoonmaakmiddelen”, vervolgt Laurentius. De ontwikkeling van alle Werner & Mertz producten gaat zelfs verder dan de eisen van het Europese Ecolabel of het Cradle to Cradle certificaat. Werner & Mertz voert dan ook een consequent en succesvol beleid, dat erop is gericht eco-effectieve en toch krachtige producten te ontwikkelen die over de ganse productketen aan de strengste milieunormen voldoen.

Aanmelden workshop
Relaties en geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan een van de twee introductieworkshops deel te nemen. Aanmelden kan per e-mail bij Glenn Laurentius ([email protected]) en Albert van Eijkelenburg ([email protected]) of telefonisch via: (010) 461 45 25. De introductieworkshops vinden plaats bij Piecom, Bovendijk 217 in Rotterdam. 

Over Piecom
Piecom is een onafhankelijke ambitieuze organisatie met als kernactiviteiten het adequaat leveren van schoonmaak producten en reinigingssystemen en het ontzorgen en bieden van service en oplossingen bij schoonmaakvraagstukken en/of ondersteuning bij offerte en opstartobjecten. De totaalleverancier is sedert jaren ISO 9001, 14001, 26000, MVO en VCA gecertificeerd en levert momenteel op meer dan 8000 afleveradressen in Nederland, België en Duitsland.

Deel dit artikel

Ook interessant: