Zet Excentr zich met nominatie MKB Export Award op de wereldkaart?

Niek Besuijen en Rinaldo Meeuwse - ExcentrExcentr, fabrikant van innovatieve reinigingsmachines, is genomineerd voor de MKB Export Award. “We zitten bij de laatste drie kanshebbers op deze prijs”, vertelt Niek Besuijen van Excentr enthousiast. De MKB Export Award is de aanmoedigingsprijs voor ondernemers die de grens over willen.

MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Regina Coeli zetten zich samen in om ondernemers te stimuleren de grens over te gaan. “Juist mkb’ers zouden de mogelijkheden in het buitenland moeten aangrijpen, want zij zijn de motor van de Nederlandse economie waarbinnen export van ongekend belang is”, zo is de overtuiging van de MKB Export Award-organisatie.

Vliegende start
De winnaar van de MKB Export Award 2016 maakt een vliegende start bij het verwezenlijken van zijn of haar internationale ambities. Hij of zij krijgt een exportcheque (een tegoed voor transportkosten) ter waarde van €15.000,-, een jaar lidmaatschap van MKB Nederland, een Zakenpartnerscan van RVO.nl en een driedaagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli (‘de nonnen in Vught’).

Bekendmaking winnaar
Op donderdag 30 maart wordt tijdens het event door de drie genomineerde gepitcht en reikt de vakjury de prijs aan de winnaar uit.

Over Excentr
Excentr is een jonge Nederlandse fabrikant van innovatieve reinigingsmachines. Sinds begin 2015 zijn we actief op de Europese markt met de ‘Excentr methode’, voor professionals, voornamelijk in de schoonmaakbranche. Excentr ontwikkelt machines met als speerpunten: duurzaamheid, degelijkheid en doeltreffendheid. We produceren onze machines met de grootste zorg en zijn overtuigd dat deze oerdegelijk zijn: u krijgt altijd minimaal 12 maanden garantie en bij afname van een  servicecontract levenslange garantie op onze machines.

×