3 september 2015

WSC Groep verandert naam in Blankers Schoon

Een nieuwe directie, een nieuwe ‘vertrouwde’ naam: De Weerter Schoonmaak Centrale Groep (WSC Groep) heet vanaf nu Blankers schoon. De nieuwe directeur-eigenaar Ruud Danklof zet met de nieuwe, krachtige naam de oprichters van het bedrijf – gebroeders Blankers – centraal en geeft met de nieuwe naam én huisstijl een eerste, verfrissende impuls aan de verdere professionalisering van het schoonmaakbedrijf uit Weert.

Sinds deze zomer is WSC Groep in handen van nieuwe eigenaar Ruud Danklof, voorheen algemeen directeur van Hago Nederland. Samen met de voormalig eigenaren Hein Sengers en Giel Schreven ontwikkelt het management Blankers Schoon naar een facilitaire dienstverlener in de volle breedte van het vak, met een vertrouwd regionaal karakter.

Verbreding en verdieping
“Gebroeders Blankers richtten WSC Groep in 1966 op. Dus volgend jaar bestaat het schoonmaakbedrijf 50 jaar. Van oudsher richten we ons op glasbewassing, specialistische reiniging en dagelijkse schoonmaakdiensten, maar we gaan dus breder”, onderbouwt Danklof. Zo zal worden gewerkt aan een versteviging van het dienstenpakket en geografische dekking van Blankers schoon. “WSC Groep is actief als regionaal schoonmaakbedrijf in geheel Limburg. De organisatie heeft een mooie historie en een stevige, vertrouwde naam opgebouwd. Dat feit koesteren we, maar we kunnen meer, veel meer met onze ‘schone focus’ en het geweldige team van 160 kundige en enthousiaste medewerkers. Dus gaan we onze regionale positie verder versterken in Limburg en uitbouwen in Zuid-Nederland.

Dankbaar
Dankbaar werk is de nieuwe strategie en pay-off van Blankers schoon. In twee woorden een allesomvattende belofte”, legt Danklof uit. “Aan dankbare opdrachtgevers: we maken ons sterk voor kwaliteit in schoonmaak die verder gaat dan ‘handjes’ leveren. Een waardevol gesprekspartner. De vakspecialist die volledig ontzorgt. Je krijgt waarvoor je betaalt, omdat we doen wat we beloven. En Aan dankbare schoonmakers: we geloven dat je floreert als je de ruimte en de juiste middelen krijgt om je vak uit te oefenen en met plezier aan het werk gaat. Zodat je trots kunt zijn op een mooi resultaat, waardering oogst en elke dag ervaart als dankbaar werk.”

Wie nader wil kennismaken met Blankers Schoon, wordt uitgenodigd een kijkje te nemen op de website: www.blankersschoon.nl.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: