8 september 2015

Wisse Stenchlak solutions development manager ISS

Op 1 september is Wisse Stenchlak bij ISS Facility Services gestart als senior solutions development manager. Stenchlak gaat zich met name richten op solutions voor integrale facilitaire outsourcing-opdrachten

Wisse Stenchlak deed de afgelopen jaren veel ervaring in facility management op. Hij werkte als interim professional aan diverse facilitaire opdrachten/projecten en in verschillende facilitaire functies, was actief in de sales en als consultant op het gebied van ontwikkeling van facilitaire organisatie, producten, diensten en innovaties. Daarnaast heeft Stenchlak diverse vakpublicaties op zijn naam staan.

Stenchlak over zijn nieuwe baan: “Ik ga met veel enthousiasme aan de slag als senior solutions development manager bij ISS. Mijn nieuwe rol past uitstekend in de ontwikkeling die de facilitaire markt doormaakt, waarbij opdrachtgevers complexe facilitaire vraagstukken steeds vaker via uitbesteding bij facilitaire aanbieders onderbrengen. Vanuit deze functie ga ik samen met mijn collega’s passende integrale facilitaire oplossingen, concepten en innovaties creëren voor nieuwe en bestaande klanten.”

 Over ISS Facility Services
ISS Facility Services is een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Met ongeveer 7.000 medewerkers behoort ISS tot de grootste werkgevers van Nederland. ISS biedt Catering Services, Cleaning Services, Support Services, Property Services en Security Services aan. Deze diensten worden zowel single service, multi service of geïntegreerd (IFS) aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen, zodat deze zich volledig kan richten op zijn kernactiviteiten.

Deel dit artikel

Ook interessant: