Westerveld zet in op gastvrije schoonmaak in Spaarne Gasthuis

Westerveld - Spaarne GasthuisHet Spaarne Gasthuis heeft Westerveld de opdracht voor de schoonmaak van het gasthuis gegund. Per 1 maart is Westerveld verantwoordelijk voor de schoonmaak op vijf locaties.  

In Haarlem zetten Pepijn van Gestel, manager services van het Spaarne Gasthuis, en Rick Dillema, directeur van Westerveld, hun handtekening onder het nieuwe schoonmaakcontract. Dillema: “We zijn trots dat wij zo’n prachtige naam als het Spaarne Gasthuis hoog mogen houden.” Gastvrije schoonmaak Westerveld gaat schoonmaken op de locaties Haarlem Noord, Haarlem Zuid, Waarderpolder, Hoofddorp en Heemstede. In totaal 56.000 vierkante meter. Westerveld is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene ruimten, kantoren en poliklinieken. Met de overeenkomst krijgt Westerveld er 50 nieuwe collega’s bij. Ruim 40 ‘mentoren’ van Westerveld helpen de nieuwe collega’s tijdens de opstart om Westervelds werkwijze zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

Over Westerveld
Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum stuurt Westerveld het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud aan. Voor zo’n 300 opdrachtgevers die voornamelijk in de Randstad gehuisvest zijn. We vestigen met alle plezier de aandacht op de werkvloer – uw werkvloer – en delen grote en kleine successen realtime via onze app. Korte lijnen, een platte organisatiestructuur en de beste bereikbaarheid; ook dat is Zeker Weten Westerveld.