7 januari 2016

Werner & Mertz presentatie op vakbeurs Facilitair: circulaire economie in de praktijk

Werner & Mertz Professional, eco-pionier in reinigingsmiddelen voor de professionele sector, geeft op donderdag 14 januari om 11.05 uur in zaal 3 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een presentatie over hoe het de circulaire economie en MVO in de praktijk omzet.

Werner & Mertz Professional produceert reinigingsmiddelen en -systemen gebaseerd op het green-effective principe. Dat komt neer op ‘de juiste dingen juist doen’: een waarlijk maatschappelijk verantwoord ondernemen in overeenstemming met de filosofie van de circulaire economie.

Zo ook het bijzondere SMART dosering- en veiligheidsconcept van zijn flessen. De membraantechnologie van deze SMART-flessen staat garant voor een zeer accurate, veilige, lekvrije en draagbare dosering. Ze werden ontwikkeld om het werkleven van de professionele schoonmakers zo aangenaam mogelijk te maken, zijn zacht voor het milieu en blinken uit qua gebruiksgemak. Het SMART-gamma combineert duurzaamheid met de hoogste kwaliteit en is derhalve gecertificeerd met Cradle to Cradle Certified GOLD. Deze noviteit wordt via partner en verdeler Exclusiva op de vakbeurs gepresenteerd op stand 5Q.024.

Hoe Werner & Mertz MVO en circulaire economie in de praktijk omzet, licht Jan Vandenhende, technical manager bij Werner & Mertz Professional Benelux, toe tijdens een presentatie op donderdag 14 januari om 11u05 in Zaal 3. U kunt zich kosteloos registreren voor de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer via deze link.

Over vakbeurs Facilitair  & Gebouwbeheer
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari in de Brabanthallen van ’s-Hertogenbosch. De vakbeurs groeide tot het vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. Innovatieve noviteiten staan in deze editie centraal.

Deel dit artikel

Ook interessant: