19 november 2015

Wereld Toilet Dag: MTS Euro Products voert gratis dispenseractie voor Simavi

MTS Euro Products staat stil bij de Wereld Toilet Dag op 19 november. “De verbetering van de kwaliteit van leven door betere sanitaire voorzieningen en een goede hygiëne is voor ons erg belangrijk”, stelt MTS Euro Products. Daarom heeft de distributeur een bijzondere actie waarbij het spreekwoordelijke mes aan twee kanten snijdt: alleen op 19 november een commerciële actie voor klanten, waarmee MTS Euro Products goededoelenorganisatie Simavi steunt.

Het niet hebben van goede sanitaire voorzieningen is niet zomaar vervelend, maar een groot probleem voor de volksgezondheid. In 2013 stelde de VN daarom op 19 november de Wereld Toilet Dag in. Zaken die bij de gemiddelde westerling het voorstellingsvermogen te boven gaan, zijn namelijk helaas nog steeds dagelijkse realiteit voor talloze mensen en dat kost jaarlijks miljoenen levens.

Op Wereld Toilet Dag voert MTS Euro Products een actie om het belang van goede toilethygiëne nog eens te benadrukken: bij afname van een toiletbrilreiniger ontvangt u een gratis dispenser. “Een deel van de opbrengst doneren we aan Simavi. Simavi werkt al sinds 1925 aan het verbeteren van de gezondheid van mensen in ontwikkelingslanden, waaronder toiletvoorzieningen. Dat spreekt ons uiteraard aan. We hopen van harte dan ook dat we op 19 november – de dag waarop onze actie geldt – heel veel opdrachten voor toiletbrilreinigers mogen ontvangen”, aldus MTS Euro Products.

Voor meer informatie en voorwaarden, contact MTS Euro Products.

Deel dit artikel

Ook interessant: