3 november 2015

Wecovi wint Financieele Dagblad Award

Op initiatief van  het Financieele Dagblad worden jaarlijks de FD Gazellen Awards uitgereikt aan de 490 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Voorwaarde voor deze award is, naast diverse financiële eisen, een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaren. Wecovi is uitgeroepen tot een van de winnaars van deze award. 

De FD Gazellen Award staat in 2015 in het teken van ondernemershelden. Hans Paul Visscher, directeur-eigenaar van Wecovi is trots dat zijn bedrijf de Gazellen Award 2015 heeft gewonnen. “De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in product- en assortimentontwikkeling, marketing, kwaliteit, maar vooral ook in uitbreiding en ontwikkeling van medewerkers en organisatie.” Deze investeringen hebben geleid tot meer nationale en internationale naamsbekendheid en daarmee nieuwe klanten, omzetgroei en verbeterd resultaat. Wecovi heeft daarmee het fundament verder verstevigd om ook de komende jaren succesvol te zijn.

De recent volledig vernieuwde huisstijl straalt Wecovi’s ambitie uit om de strategische plannen richting 2020 succesvol ten uitvoer te brengen. “Ondanks de steeds sneller veranderende marktomstandigheden hebben we alle vertrouwen in voortzetting van ons succes.”

“Alle medewerkers hebben uiteraard hun aandeel in het behalen van deze award. Maar ook zonder onze klanten hadden wij deze groei niet kunnen realiseren. We bedanken hen daarom voor het gestelde vertrouwen in Wecovi en haar team.”

De uitreiking van de FD Gazellen 2015 Overijssel vindt plaats op dinsdag 17 november. De FD Gazellen Finale is op donderdag 10 december. Op deze dag worden de zes landelijke Gazellen Awards uitgereikt.

Deel dit artikel

Ook interessant: