Wecovi ontvangt wederom Gazellen Award

fd-gazelle-award-hans-paul-visscherDirecteur-eigenaar van Wecovi Hans Paul Visscher heeft op 15 november wederom de FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. De Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wecovi valt onder regio Oost waar opvallend veel internationaal georiënteerde bedrijven aan de weg timmeren.

Wecovi is ingedeeld in de categorie grote bedrijven in de regio Oost (de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht). Daarmee is zij een van de negentien snelst groeiende grote bedrijven in deze regio. Hans Paul Visscher is met recht trots op het gehele team: “Door een goede samenwerking in het Wecovi team, slimme marketing en weten wat de markt bezighoudt, hebben wij ook dit jaar weer internationale groei gerealiseerd”.

Meer snelgroeiende ondernemingen
De FD Gazellen telt dit jaar 617 bedrijven tegen 490 in 2015. Samen zijn deze snelle groeiers goed voor een omzet van € 8,7 miljard. Landelijk zullen naar schatting in de categorie grote bedrijven zo’n 100 Gazellen Awards worden uitgereikt. Het definitieve aantal wordt op 24 november bekend als ook in de laatste regio de uitreiking heeft plaatsgevonden.

In totaal hebben zeven Zwolse bedrijven een Gazelle Award gewonnen, een mooie prestatie van ondernemend Zwolle.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...