Wecoline presenteert twee innovaties op ISSA/Interclean

Wecoline pads by AmericoOok dit jaar heeft Wecoline – al 45 jaar fabrikant en leverancier van professionele schoonmaakmaterialen – haar aandeel op de grootste schoonmaak vakbeurs ter wereld. Met een gewijzigd Wecoline-merklogo, voortvloeiend uit de nieuwe Wecovi-huisstijl, heeft de stand een opvallende frisse uitstraling.

“Dit jaar leggen we de focus op twee innovaties”, legt Derik Landman, marketing & sales director van Wecovi, uit. “Beide hebben de overeenkomst dat door gebruik een aantoonbare besparing behaald wordt. Zo is het Wecoline Full Cycle vloerpads by Americo assortiment volledig vervaardigd van gerecyclede PET-flessen. Deze pads zijn na gebruik biologisch versneld afbreekbaar wat een besparing voor het milieu is.”

“Met de tweede innovatie, Wecoline Clean ’n Easy, brengen we een compleet assortiment Superior Single Us- producten op de markt. Door de vele nieuwe producten in deze range wordt het nu ook voor de schoonmaakbranche mogelijk om single use-producten toe te gaan passen. Met ready to use wordt efficiënt gewerkt, waardoor de gebruiker direct een flinke besparing in tijd ervaart.”

Demonstraties op de stand, gegeven door de ervaren accountmanagers, tonen de voordelen van deze producten. Uiteraard kan de bezoeker het totale Wecoline-assortiment via de aanwezige tablets bekijken in de recent gelanceerde nieuwe webshop. Wecoline helpt u uw kwaliteit te verhogen, meer te doen in minder tijd en maatschappelijk verantwoord. Want de kracht van een goede schoonmaker is de kracht van Wecoline.

Bezoek Wecoline in de Europahal, standnummer 01.111