5 november 2015

Wecoline lanceert nieuwe website

Wecoline heeft recent haar nieuwe website gelanceerd. Een website voor distributeurs van schoonmaakartikelen, professionele schoonmaak organisaties en technische-, horeca- en medische groothandel, die op zoek zijn naar de beste oplossingen voor grondige reiniging en optimaal hygiënisch resultaat. 

Op de nieuwe responsive website zijn producten makkelijk vindbaar. Door de directe koppeling met het ERP-systeem is de productinformatie altijd up to date.

Bereikbaarheid
Verbeterde informatie off- en online Wecoline-klanten hebben via een inlog toegang tot alle producten, inclusief adviesverkoop- en distributeursprijs, catalogi, methodebeschrijvingen, instructiekaarten en brochures. Zij hebben nu ook de mogelijkheid hun order online te plaatsen. Tevens is de bereikbaarheid van de afdeling Verkoop Binnendienst verruimd: maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 18:00 uur en vrijdag tot 16:30 uur. Bovendien is de orderdoorlooptijd korter geworden. Bestellingen die ’s ochtend zijn ontvangen, kunnen nog dezelfde middag worden verstuurd. Met een verruiming van bereikbaarheid en snellere orderverwerking wordt invulling gegeven aan de wensen van onze relaties.

Wecoline logo
Samen met de nieuwe website wordt ook het nieuwe merklogo gecommuniceerd. De gehele Wecovi huisstijl is recent verfrist. De familieband die binnen Wecovi heerst, is duidelijk zichtbaar in het merklogo. Dit staat nu ook visueel in verbinding met de moeder.

Meer informatie: wecoline.com

Gerelateerd artikel: Met nieuwe huisstijl is Wecovi klaar voor de toekomst 

Deel dit artikel

Ook interessant: