6 januari 2016

Deze woensdag start vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Editie 2016 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Wat kunt u verwachten en wie exposeren op deze editie?

Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheersector. De vakbeurs biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten, zoals recepties en themapresentaties. Verder zijn er themadagen en is de FGNoviteitenprijs 2016.

Een greep uit de (schoonmaak gerelateerde) standhouders, die zich in de Brabanthallen presenteren: Alpheios; Hago Zorg; Yask; Hago Next; Hago; Fortron; Gom/Facilicom; ICS Quality Cleaning; Dolmans Groep; CSU Cleaning Services; Ruitenheer; Uniqcare; Burgman Supply; Vendor; Deb Stoko Europe; Dreumex; Tork; CWS; Satino Black; Weska; Exclusiva; Dirksen Schoonmaakartikelen & Bedrijfskleding; Gelecon Schoonmaaksystemen; Boma Nederland; Atir; Verhoeven & Partners; Question Mark Group; TH&P; Liftinstituut; Kärcher; BioCompact; ICE Benelux en FacilityApps.

Wilt u een totaaloverzicht van de organisaties zich presenteren op editie 2016? Bekijk dan de voorlopige standhouderslijst. Vergeet u niet te registreren voor een gratis bezoek aan de vakbeurs.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: