Volgende week: VSR Zomerborrel met Joseph Oubelkas

“Joseph Oubelkas is een spreker wiens naam wellicht niet gelijk een belletje doet rinkelen, maar na het aanhoren van zijn bizarre levensverhaal zult u Joseph niet snel weer vergeten”, kondigt VSR haar Zomerborrelgast aan. Het verhaal achter Joseph: een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer, want bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis.  Een spreker van formaat met een verhaal met een boodschap waar iedereen die onderneemt, maar zeker ook als individu inspiratie uit kan halen.

Traditiegetrouw beginnen de serie najaarsevents in de schoonmaakbranche op de eerste woensdag van september met de VSR Zomerborrel. Ditmaal in The Green Village in Nieuwegein. Met Joseph Oubelkas kunnen VSR-leden en genodigden een persoonlijk verhaal over een levensveranderende ervaring tegemoet zien die zich tekent door passie, enthousiasme en humor. En dat er interesse is in het verhaal van Joseph Oubelkas mag de onlangs verschenen 18e druk van zijn boek 400 brieven van mijn moeder, dat hij hierover schreef en de 5e druk van zijn tweede boek Gezondheid, Liefde, Vrijheid over het leven na gevangenschap.

Op woensdag 5 september sluit de VSR Zomerborrel op de ALV aan en begint om 15.00 uur. Ditmaal vindt de Zomerborrel plaats in The Green Village in Nieuwegein.