23 september 2015

VLS Groep neemt schoonmaakbedrijf AM Facility over

VLS Groep uit Zwijndrecht, met de bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, neemt per 1 oktober schoonmaakbedrijf AM Facility uit Utrecht over. Deze overname sluit aan bij de ambitie van de VLS Groep om haar positie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

Algemeen directeur van de VLS Groep Dennie van Leeuwen: “AM Facility staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf, waar klanten op kunnen rekenen. AM Facility is met name actief in de regio Utrecht en vooral bekend door haar kwalitatieve dienstverlening. Deze overname past gezien de activiteiten en het werkgebied goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Deze uitbreiding kunnen we dan ook met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

De afgelopen 35 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere professionele schoonmaakdienstverleners in Nederland, met behoud van het familiaire karakter. De bedrijfsactiviteiten reiken van reguliere schoonmaak in onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen en overige instanties tot de specialistische schoonmaak van onder meer voetbalstadions en spoorwegstations.

Op de foto v.l.n.r.:Thijs Groeneveld (directeur van AM Facility, Anno van Luxemburg (directeur operationele zaken van VLS) en Dennie van Leeuwen (algemeen directeur van VLS)

 

Deel dit artikel

Ook interessant: