8 februari 2016

Vloerspecialist GOP de Boer versterkt banden Diversey Care

Diversey Care is al ruim 25 jaar de vaste samenwerkingspartner van GOP de Boer in kwalitatief hoogwaardige producten en machines. “De vergaande geschiedenis die ons bedrijf inmiddels heeft verworven in de samenwerking met Diversey Care toont de kwaliteit van zowel machines als de materialen”, aldus Aart de Boer, directie GOP de Boer.

GOP de Boer – vloervernieuwing.nl is een toonaangevende partij in vloeronderhoud. Door intensivering van de samenwerking met Diversey Care zetten beide partijen in op verdieping van de technische kennis over vloeronderhoud.

GOP de Boer onderhoudt alle denkbare vloertypen voor de zorg, onderwijs, overheid, retail, kantoren en midden- en kleinbedrijf. Ook het verzorgen van inspecties, vochtmetingen en het adviseren over het verlengen van de levensduur van de vloer behoort tot het dienstenpakket.

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation bouwt aan een wereld die beter voelt, smaakt en werkt. In 2014 heeft het bedrijf een omzet gegenereerd van circa $7.8 miljard door onze klanten te helpen met het bereiken van hun MVO-doelstellingen voor hedendaags grootste sociale en milieutechnische uitdagingen. Onze portfolio van wereldwijd bekende merken, waaronder het Cryovac voedselverpakkingsoplossingen, het Bubble Wrap merk beschermende verpakking en Diversey reinigings- en hygiëneoplossingen, zorgt voor een veiligere voedselketen met minder afval, beschermt waardevolle goederen overal ter wereld, en verbetert de gezondheid door schonere omgevingen. Sealed Air heeft circa 24.000 medewerkers, die klanten dienen in 175 landen.

Deel dit artikel

Ook interessant: