Vijf finalisten EW Saxion Ondernemers Award bekend

EW - uitreiking Award door Eric WentinkWie volgt Roy Rusticus van FlowYo op? De vijf finalisten voor de achtse editie van de EW|Saxion Ondernemers Award 2017 zijn bekend. Don van Diest, Iago Santos Ligtenberg & Bram ter Harmsel met LUWIES, Remi Offerman met Campingonline, Roos Herder met COVERAGE, Mats Kwakernaak & Janben Welleweerd met Beptab en Tom van Dieren met Briganteyn hebben de slotfase van de competitie bereikt en maken kans de Award in de wacht te slepen. De winnaar wordt op donderdagavond 1 juni bekendgemaakt en krijgt naast een geldprijs van € 5.000,- één jaar lang professionele begeleiding van hoofdsponsor EW Facility Services.

Presentatiedag
Voordat de finalisten het finalepodium betreden, presenteren zij hun bedrijfsidee nog eenmaal voor de vakjury tijdens de presentatiedag op 24 mei. De jury krijgt dan de mogelijkheid om kritische vragen te stellen en de deelnemers krijgen de kans hen te overtuigen van hun businessconcepten.

Finale
Net als voorgaande jaren belooft de finale ook dit jaar weer een spektakel te worden. Voor het eerst wordt deze gehouden bij het nieuwe Van der Valk Hotel in Enschede dat plaats biedt aan ruim tweehonderd gasten. Naast pitches van de finalisten zal onder andere Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl én Saxion spin-off, het publiek inspireren met zijn ondernemersverhaal. De presentatie ligt in handen van netwerk & sales specialist Duco Scholtanus.

Stimuleren van (jong) ondernemerschap
De EW|Saxion Ondernemers Award wordt georganiseerd door EW Facility Services en Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Zij riepen deze award in het leven om ondernemerschap onder jonge studenten te stimuleren en te belonen. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services en jurylid bij deze wedstrijd: “We geloven in de potentie van jonge en enthousiaste mensen, met goede ideeën en veel ambitie. Dit stimuleren we ook binnen onze eigen organisatie. Reden voor ons om door middel van deze wedstrijd jonge ondernemers in staat te stellen hun droom voor een eigen onderneming waar te maken. Daarbij geeft hun passie en enthousiasme mij altijd weer veel plezier, energie en nieuwe inzichten.”

Op de foto de overhandiging van de prijs aan de winnaar van 2016 Roy Rusticus

×