26 maart 2015

Vier adviesbureaus verbinden zich tot Question Mark Group

Atir, HTC Advies, HTC Concepts en Verhoeven & Partners hebben zich verbonden tot Question Mark Group. Question Mark Group verbindt de kracht van hospitality aan facility. “Hiermee maakt u het verschil en kiezen medewerkers, klanten en gasten voor u! Onze overtuiging: ‘Beleving is leidend voor dienstverlening! Mensen maken geen rekensom maar beleven! Uw diensten hier op inrichten is daarom urgent”, aldus kondigt het persbericht aan.

De verbinding van deze thema’s op het juiste moment en op de juiste plaats is belangrijk voor een optimaal resultaat. “Door de oprichting van Question Mark Group verbinden wij onze kennis en talenten. Het geeft ons bovendien de mogelijkheid om eerder in het klantproces betrokken te zijn, waardoor onze dienstverlening vanuit de individuele bedrijven nog waardevoller is voor klanten”.

Visie bepaalt de koers en maakt het gemakkelijker om keuzes te maken: een optimale gastvrijheid realiseren, gastvrije medewerkers, continue klanttevredenheid bereiken, klantgerichtheid, klantbeleving, optimale hospitality beleving et cetera. Allemaal ten doel om een enthousiaste klant en een ‘wauw-effect’ te bereiken.

De drive en het plezier van Question Mark Group worden gevoed door de samenwerking met klanten bij het realiseren van hun doelstellingen. Hospitality en facility zijn hierin dé thema’s. Werkplekinrichting en beleving, de ontvangst, de uitstraling, eten-  en drinkconcepten, de menselijke contacten, netheid, faciliteiten, sfeer en communicatie zijn voorbeelden van zaken die het verschil kunnen maken.

Eigen software en een GRiP Dashboard voor performance management maken deel uit van de werkwijze van Question Mark Group. In totaal telt de nieuwe verbinding 60 adviseurs.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: