Vernieuwde joint venture i-team Global en BOMA met partners

De afgelopen jaren is i-team Global hard gegroeid. Zo ook de samenwerkingen met partners in verschillende landen. Inmiddels zijn er dan ook diverse joint ventures tussen lokale i-teams en i-team Global over de hele wereld. Ook in de Benelux is er sinds begin dit jaar een vernieuwde joint venture. Ditmaal samen met de PFS group uit België, waarvan Boma deel uitmaakt. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van i-team Benelux.

In de Benelux waren de producten van i-team Global al langere tijd verkrijgbaar via BOMA. In de nieuwe joint venture blijven zij ook nog steeds strategische partners. Daarnaast is de samenwerking uitgebreid in bepaalde regio’s en segmenten. Tot dit exclusieve netwerk van partners zijn dan ook toegetreden: VAT uit Oosterhout, Hijman uit Amsterdam, CSP (Cleaning Service Products) uit Schaijk en Bosheide uit Heerlen.

Volgens Frank van de Ven, CEO van i-team Global, zal deze joint-venture verder bijdragen aan het succes van hun producten en concepten: “Het is onze doelstelling om samen met onze partners meer i-users te kunnen bedienen en deze i-users via unieke concepten meer ´joy´ te geven in hun schoonmaakwerkzaamheden.”