Vermop op Schoonmaak Vakdagen: “Eerste stap van schoonmaker naar operator”

In de centraal gelegen Expo in Houten, langs de A27, presenteren zich volgende maand zo’n 30 bedrijven tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Op dinsdag 25 en woensdag 26 september is daar het ontmoetingspunt voor ‘toute’ schoonmakend Nederland om elkaar én de nieuwste technieken en innovaties te zien. “Vermop is er ook”, vertelt Cor Voogd, salesmanager Benelux. “Op de stand van Groveko nemen we de bezoekers mee naar een revolutie in de schoonmaak: Digital System One.”

Meerwaarde Schoonmaak Vakdagen
Vermop Salmon is fabrikant van professionele reinigingssystemen en staat samen met drie andere bekende fabrikanten op de gedeelde stand van Groveko, allround leverancier voor professionele schoonmaak en schone leefomgevingen. Vermop en Groveko werken zeer nauw samen. “De reden om op deze vakbeurs te staan is om de Nederlandse markt met de laatste stand der techniek op het gebied van professionele schoonmaaksystemen kennis te laten maken”, aldus Voogd.

Welke noviteiten?
Vermop komt op de Schoonmaak Vakdagen met het Digital System One, de winnaar van de Interclean Award, Purius AWARD en EQUIPE Relaunche 2018. Digital System One wordt getypeerd als de revolutionaire doorbraak: de schoonmaakwerkwagen met sensoren. Digital System One is een digitaal systeem, dat op de schoonmaakwagen wordt geïnstalleerd en de bedoeling heeft het werk voor gebouwbeheer vele malen efficiënter te maken voor de schoonmaakmedewerker en de objectleiding.

Niet te missen
Waarom mag u de Schoonmaak Vakdagen niet missen? Voogd: “De personeelstekorten nemen hand over hand toe in de verschillende branches. Met name in de schoonmaak zal dit leiden tot een groot tekort aan arbeidskrachten. Door het gebruik van robotica en slimme digitale systemen zullen deze problemen in de toekomst beslecht moeten gaan worden. Handmatige schoonmaaktaken zullen er altijd blijven bestaan, maar door middel van systemen als Digital System One worden er andere vaardigheden van de schoonmaakmedewerker gesteld. Over 10 jaar is het beroep van schoonma(a)k(st)er of interieurverzorg(st)er veranderd in schoonmaakoperator! Op de Schoonmaak Vakdagen zet Vermop de eerste stappen in deze richting zetten.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen en Vermop bezoeken? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.