Verlenging ISO-certificeringen EW Facility Services bevestiging Operational Excellence

DNV-GL heeft de ISO 9001:2015 en 14001:2015 certificaten van EW Facility Services met drie jaar verlengd. Een bevestiging dat de facilitair dienstverlener haar processen met betrekking tot het realiseren van een hoogstaande kwaliteit en milieugericht werken goed op orde heeft. “Deze certificeringen zijn voor ons erg belangrijk. We streven in onze dienstverlening naar Operational Excellence en hebben de ambitie om het beste te halen uit onze bronnen zonder daarmee schade te berokkenen aan mensen en leefomgeving. Deze certificeringen leveren hiervoor het bewijs.”

ISO 9001:2015 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem, een hulpmiddel dat organisaties van de juiste tools voorziet om doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Met behulp van ISO 14001:2015 worden de eisen voor het milieumanagementsysteem inzichtelijk. Het helpt organisaties een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Met beide certificeringen wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving en de eisen van opdrachtgevers en natuurlijk ook die van de eigen organisatie.

Birgit Jilesen, manager Hospitality Academy en Kwaliteit: “Al meer dan 17 jaar heeft EW Facility Services het ISO 9001 certificaat en al 5 jaar het ISO 14001 certificaat in haar bezit. Daarmee geven wij niet alleen aan de kwaliteit te willen handhaven, maar ook het streven hebben ons verder te blijven ontwikkelen om mee te bewegen met de benodigde eisen die resulteren in de optimale klantbeleving en klanttevredenheid.”

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met haar opdrachtgevers gaat de facilitair dienstverlener voor het creëren van de ultieme gastbeleving.