21 december 2015

Vendor Washrooms opent achtste locatie

Vendor Washrooms opende afgelopen vrijdag de deuren van haar achtste locatie. Winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam is voorzien van dit unieke openbare toiletconcept waar een plezierige toiletbeleving centraal staat. Het winkelend publiek heeft vanaf heden een schoon en fris toilet tot haar beschikking. Tijdens de opening zullen de toiletbezoekers op een vrolijke en feestelijke manier worden ontvangen.

De vestiging in winkelcentrum Gelderlandplein is de achtste locatie van Vendor Washrooms. Vendor Washrooms kenmerkt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting. Een schoon en plezierig toiletbezoek is gegarandeerd. Naast een mindervalidentoilet is er ook een familietoilet met een toilet voor de peuters en een baby verschoonplek. Een gastvrouw of gastheer draagt bij aan een positieve toiletervaring.

Succesvol concept
De roll out van het openbaar toiletconcept verloopt succesvol. Vendor Washrooms in winkelcentrum Magnaplaza (Amsterdam) is in 2013 door het Schoonmaakjournaal uitgeroepen tot het meest sfeervolle openbare toilet van Nederland. De Nijmeegse vestiging van Vendor Washrooms is in november 2014 door het Nationaal Toiletonderzoek verkozen tot schoonste toilet van Nederland.

Winkelcentrum Gelderlandplein
Sinds 1968 is winkelcentrum Gelderlandplein een begrip in Amsterdam. Het staat bekend als chic winkelcentrum en kent vele speciaalzaken onder de circa 100 winkels. Het winkelcentrum is zes dagen in de week open.

Meer informatie: www.vendorwashrooms.nl

Op de foto Christiaan de Vos tijdens de opening van Vendor Washrooms Gelderlandplein

Deel dit artikel

Ook interessant: