8 januari 2016

Vendor op volle sterkte op vakbeurs Facilitair

Vendor is op 13, 14 en 15 januari weer aanwezig op vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch. Op volle sterkte! De dienstverlener in toilethygiëne toont op stand 1d.106 in hal 1 op verfrissende wijze, dat zij zeven dagen per week klaar staat en dat bezoekers en medewerkers van bedrijven, instellingen en organisaties op een frisse toiletomgeving kunnen rekenen.

Het salesteam van Vendor stelt zich alvast aan u voor. Zij ontvangen u graag op de Vendor-stand op de vakbeurs Facilitair. De verbrede dienstverlening en persoonlijke aandacht staan centraal op de stand. Want sinds 1 september staat Vendor zeven dagen per week klaar voor alle klanten. Dit betekent dat de klantenservice via 0800-0448 en per mail [email protected] te bereiken is op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur (vrijdag tot 20.00 uur), zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast kunnen ook leveringen en dienstverlening plaatsvinden in de avond en het weekend.

Wie is wie?
Hoe kunnen bedrijven en organisaties altijd beschikken over verfrissende oplossingen voor de toiletruimte? De collega’s van het ruim 20-koppige Vendor verkoopteam vertellen het u graag. Op de foto van links naar rechts: Jacqueline van der Kreeft, Nanette Kepel, Debbie Kars, Perry de Jong (achter), Rodney Jansen, Stephen ten Hoonte, Karin Collou, Paul Cornel, Dennis Schnitzler, Arnold Gall, Mitch van Dalfsen, Tom Slot, Helmie Brekelmans, Iwan de Haan, Ferdinand Becker, Karel Koppens  (achter met bril), Marco den Ouden, Elisabeth Beukers, Peter Alblas, Ingrid van Enkhuijzen, Fred de Ruiter (achter), Dré Broeken (commercieel directeur), Monique Palman en Michel de Weerd.

Uniek
Met de nieuwe openingstijden en dienstverlening op zaterdag en zondag is Vendor nog beter in staat om flexibel de wensen van de klant in te vullen. Vendor is door deze belangrijke verbetering de eerste landelijke leverancier van toilethygiëne dienstverlening die dit waarmaakt.

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toilet omgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

Deel dit artikel

Ook interessant: