18 december 2015

Vendor behaalt MVO Prestatieladder niveau 4 en verlengt ISO

Vendor heeft het certificaat MVO Prestatieladder niveau 4 behaald en is opnieuw gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 14001. Hiermee toont de dienstverlener voor een schoon en fris toilet dat zij aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteits- en milieumanagement voldoet en haar ketenverantwoordelijkheid neemt.

Het MVO Prestatieladder niveau 4 certificaat – geïnspireerd op ISO 26000 – is een belangrijke erkenning voor de maatschappelijke initiatieven, die Vendor al jaren onderneemt. Het bewijst dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op een heldere en praktische wijze geïntegreerd is in de dagelijkse bedrijfsvoering en de drie elementen people, planet en profit harmonieus in balans zijn. De MVO-prestaties zijn gemeten door onafhankelijke auditors. 

Bevestiging
John Heijmans, manager kwaliteit bij Vendor: “De certificering is voor Vendor een bevestiging dat we als organisatie een hoge kwaliteit van producten en dienstverlening leveren en deze voortdurend verbeteren. Vendor heeft ook bewezen dat zij haar milieuprestaties continu verbetert en haar ketenverantwoordelijkheid neemt om in samenwerking met stakeholders duurzame vraagstukken op te lossen. We zijn continu in gesprek met onder meer eigen medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders om hen actief te betrekken bij de ontwikkeling en uitvoering van ons MVO-beleid. Het is belangrijk hun wensen en eisen te weten om hierop in te kunnen spelen. Het MVO Prestatieladder niveau 4 certificaat geeft aan dat Vendor duurzaam in alle opzichten is: op sociaal, milieu- en economisch vlak. MVO is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het is voor Vendor zeer belangrijk dat alles is vastgelegd in heldere processen en dat een derde, onafhankelijke partij als Bureau Veritas onze prestaties objectief meet.” Vendor haalde in 2012 als eerste toilethygiëne dienstverlener het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3.

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toilet omgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

Deel dit artikel

Ook interessant: