21 mei 2015

Veel te bekijken en beleven op Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs

Spotreparatie van bestelbussen, een Hoogwerkerplein, het ontetsen van glas, veilig werken aan liften, het Nederlands Kampioenschap Glazenwassen, de huldiging van jubilarissen, diploma-uitreiking aan vakspecialisten, de presentatie van Social Cleaning, verzekeringen, juridisch advies, socialmedia-tips, GlazenswassersCRM: de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs kent een zeer gevarieerd en uitgebreid programma.

Zo’n 50 leveranciers van producten en diensten voor glazenwassers en gevelbehandelaars zijn op donderdag 4 en vrijdag 5 juni te vinden in de hallen van het NBC en op de parkeerplaats voor het NBC in Nieuwegein. Daarnaast verzorgen vele bedrijven presentaties en demonstraties op de beursvloer.

Kijk voor het complete programma op: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/demos/

Nieuwste programmaonderdeel
Het nieuwste programma onderdeel dat aan het beursprogramma is toegevoegd, is het repareren van kleine beschadigingen aan bedrijfsauto’s en bestelbussen, de zogenaamde spotreparaties. Tegen gereduceerd tarief worden kleine beschadigingen aan de bestelbus direct gerepareerd. Dit wordt aangeboden door Bestelbus.nl en hun partner www.primaspotrepair.nl.

Voordeel voor de bezoeker is dat de bus er na de spotreparatie weer goed uitziet en een uitstekend visitekaartje is. En wat ook gunstig is, is dat de bedrijfsauto bij inruil meer waard is wanneer deze vrij van krassen en beschadigingen is. Schaft u binnen één maand na de beurs via bestelbus.nl een andere auto aan, dan worden de spotreparatiekosten gecrediteerd. U vindt bestelbus.nl in de Grand Hall. Reparaties vinden plaats op het Hoogwerkplein.

Gratis toegang
Meld u voor gratis toegang tot de beurs aan via: http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/registreren/
Vooraf aanmelden voorkomt wachtrijen bij de ingang van de beurs.

Waar en wanneer
Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs
Donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni 2015
NBC Nieuwegein
www.glazenwassersvakbeurs.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: