Vebego bekrachtigt contract met Piecom Business Fashion

Sinds begin 2018 is Piecom de preferred supplier van bedrijfskleding en PBM’s voor Vebego en haar partners. Het partnership is inmiddels bekrachtigd met een overeenkomst voor de komende 3 jaar. Samen slimmer is de oneliner, visie, filosofie en aanpak van Piecom. Samen met alle Vebeg-partners is Piecom de weg ingeslagen om de bedrijfskleding van Vebego als een smart identity solution in te zetten. Door bedrijfskleding aan Vebego bedrijven te leveren onder het motto Happy to wear, easy to work in! De bedrijfskleding van Piecom biedt draagcomfort en werkplezier aan medewerkers en draagt zo bij aan de missie van Vebego om betekenisvol werk te bieden aan al haar medewerkers.

Versterking
Piecom heeft afgelopen april Judith Compeer aangesteld als manager Business Fashion. Zij heeft kennis en ervaring in het samenstellen van een assortiment bedrijfskleding. Door haar marketingachtergrond weet Judith een bedrijf te positioneren in de markt, met een nieuw fris uiterlijk.

“Samen met het Business Fashion-team gaan we de bedrijfskledingbranche en haar klanten verrassen”, vertelt Judith. “Ik ben trots op het Piecom-team. We hebben in korte tijd op gedreven wijze het service level voor onze klanten omhoog gebracht. Piecom zoekt altijd naar efficiënte en innovatieve oplossingen. Voor de afdeling Business Fashion geldt dit net zo.”

Team op volle sterkte
Om de efficiëntie en innovatie kracht bij te zetten wordt per één oktober het team uitgebreid met de komst van een manager Inkoop en Logistiek: Ilja Harteveld. Zij vertelt: “Na ruim 15 jaar bij The Shirtmakers vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als manager inkoop en logistiek ga ik mijn steentje bijdragen om Piecom samen met een zeer gedreven en enthousiast team op de kaart te zetten. Daar heb ik veel zin in!”

Met Glenn Laurentius als operationeel Manager, Ilja Harteveld als manager Inkoop-Logistiek en Judith Compeer als manager Business Fashion, heeft Piecom gedegen kennis in huis op het gebied van Cleaning Solutions en Business Fashion.

Innovaties in bedrijfskleding
Piecom staat voor het sourcen van innovatieve solutions. Ook binnen Business Fashion houden we die standaard aan. “Bijvoorbeeld op het gebied van circulaire kleding en accessoires kunnen we allemaal ons steentje bijdragen en onze footprint op deze wereldbol verkleinen of zelfs te minimaliseren. Wij werken nauw samen met producenten en leveranciers die dezelfde gedachtegoed waarmaken in hun producties en assortimenten.” vertelt Judith Compeer.

“Ook is het draagcomfort heel belangrijk, wij adviseren in de juiste samenstelling van de kleding en het assortiment. Ons doel is de medewerker met tevredenheid en een big smile het visitekaartje te laten zijn met zijn of haar uitmuntende werkkwaliteiten. Voor onze klanten bieden we de belofte: “Happy to wear, Easy to work in.”