Vanmiddag FM Next Generation op POF: kopzorgen en uitdagingen

De kopzorgen van nu zijn de uitdagingen van morgen: vanmiddag 24 april om 14.30 uur vindt FM Next Generation plaats. Dit kennis- en inspiratie-event kunt u bijwonen als bezoeker aan de nieuwe, gespecialiseerde vakbeurs POF (Platform Onderwijs Facilitair) in Hart van Holland in Nijkerk. “Facility managers van een onderwijsinstelling en studenten van een facilitaire opleiding – de zogenaamde FM Nex Generation – zijn van harte welkom.” 

Het online vakmedium Schoonmaakjournaal en Hago, de schoonmakers van lerend Nederland, brengen de marktmakers van vandaag én morgen bijeen voor het kennis- en inspiratie-event FM Next Generation.

Het event FM Next Generation start om 14.30 uur met een ontvangst op de Hago-stand op POF. Braecken: “Om 15.00 uur gaan we naar Theater 3 van Hart van Holland en gaan we met Karoline de Koning op zoek naar oplossingen en kijken we naar trends in facility management. Uiteraard inventariseren we daar ook de kopzorgen van de FM’er van nu en zetten we met de marktmakers van morgen een pad uit om FM Next Generation en de opdracht – bedenk een oplossingsgerichte, facilitaire start-up – in hun studie mee te nemen”, legt het organisatieteam uit.

Mogelijke kopzorgen
Onderwijsinstellingen zijn sinds kort volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden voorziet het evenement Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018, op dinsdag 24 en woensdag 25 april in Hart van Holland in Nijkerk. Alle ingrediënten voor het facilitair beheer van onderwijsinstellingen komen hier aan bod. De POF vakbeurs richt zich op beslissers, managers, directies en besturen in het primair en voortgezet onderwijs, het mbo, hbo en wo.