Vandaag opening 2e Vendor Washrooms op De Pier

Vendor Washrooms - Pier - damestoilet met sfeerbeeldVandaag opent Vendor Washrooms haar tweede locatie op De Scheveningse Pier. Afgelopen vrijdag openden de deuren van haar eerste openbaar toilet aan het einde van de wandelpromenade op de vernieuwde trekpleister. De toiletbezoekers zijn enthousiast over de sfeerbeelden die afgestemd zijn op de locatie.

Twee locaties op De Pier
Gezien de bezoekersaantallen op De Pier biedt Vendor Washrooms het publiek twee hygiënische toiletgroepen met veel comfort. Er is ook een toilet voor de peuters en een baby verschoonplek aanwezig. De vestigingen op De Pier zijn de 9e en 10e locatie van Vendor Washrooms.

De Pier
Sinds juli 2015 is de gerenoveerde Pier weer open voor het publiek. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open.

Over Vendor Washrooms
Vendor Washrooms kenmerkt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting. Een schoon en plezierig toiletbezoek is gegarandeerd. Een gastvrouw of gastheer draagt bij aan een positieve toiletervaring. Vendor Washrooms in winkelcentrum Magnaplaza (Amsterdam) is in 2013 door het Schoonmaakjournaal uitgeroepen tot het meest sfeervolle openbare toilet van Nederland. De Nijmeegse vestiging van Vendor Washrooms is in november 2014 door het Nationaal Toiletonderzoek verkozen tot schoonste toilet van Nederland.

×