4 februari 2016

Van kerstpakket tot grootste importeur hygiënepapier: 25 jaar MTS Euro Products

Kerstpakketten, daar begon het voor MTS Euro Products mee. Oprichter en eigenaar Gerrit Malipaard heeft zijn ondernemersbloed niet van een vreemde. In het bedrijfspand waar zijn moeder handelde in kerstpakketten, begon hij in januari 1991 zijn onderneming in poetsdoeken.

Nu, in 2016, viert MTS Euro Products haar 25-jarig bestaan. De Maassluise onderneming is inmiddels uitgegroeid tot de grootste, onafhankelijke importeur van hygiënepapier en poetsdoeken in de Benelux. “Daarbij exporteren wij naar 27 landen wereldwijd. Ons productassortiment is in de loop der jaren enorm uitgebreid. Dit succes hebben we vooral te danken aan onze afnemers en medewerkers. En door eerlijk en transparant te opereren, duurzame relaties op te bouwen en gewoon keihard te werken”, legt Malipaard uit.

Full-service kennispartner
Hoe verschilt het papiergebruik op een luchthaven van dat in een restaurant of garage? Welk papier lost het beste op in het riool? Waarom zijn papieren handdoekjes hygiënischer dan een handdroger? De medewerkers van MTS Euro Products vertellen graag precies hoe het zit. “‘Nee’ verkopen is geen optie. Heeft een klant een vraag? Dan bekijken we wat er allemaal mogelijk is. Want waar een wil is, is een weg.”

Bedankt!
Malipaard tot slot: “Dit 25-jarig bestaan vieren we mede dankzij onze trouwe afnemers. Daarom bedanken we onze afnemers voor de samenwerking in de afgelopen 25 jaar.”

Deel dit artikel

Ook interessant: