8 juni 2015

Universiteit van Amsterdam kiest voor samenwerking met ISS

Op 13 mei hebben de Universiteit van Amsterdam en ISS Facility Services een overeenkomst ondertekend voor een periode van 4 jaar. De UvA heeft voor ISS gekozen als leverancier van schoonmaakdiensten op circa 20 historische panden in het centrum van Amsterdam. Het binnenstad perceel bestaat onder andere uit kantoren en collegezalen, waaronder het Maagdenhuis, en musea als het Allard Pierson Museum.

Binnen het contract staat het creëren van beleving centraal op basis van een resultaatgerichte schoonmaakmethode. Daarnaast is het voor de UvA belangrijk om een partner te hebben die goed luistert, proactief is en kan meebewegen met de grote dynamiek binnen de universiteit. De komende jaren vinden er veel veranderingen plaats, met name binnen de gebouwportefeuille. Dat vraagt van ISS flexibel contractbeheer, waarin snel kan worden op- en afgeschaald qua dienstverlening. Dankzij de jarenlange ervaring in output gestuurde schoonmaak gaat ISS met vertrouwen deze uitdaging aan.

Jan Hoestra (ISS Facility Services): “Het is fantastisch dat de UvA heeft gekozen voor onze resultaatgerichte werkwijze die per locatie zorgt voor een optimale aansluiting op het onderwijs. Wij zijn trots dat we met ons team mogen werken voor de UvA in Amsterdam.”

Deel dit artikel

Ook interessant: