8 mei 2015

Uniqcare en Tactus Verslavingszorg verlengen contract voor drie jaar

Uniqcare en Tactus Verslavingszorg hebben hun contract voor drie jaar verlengd. Sinds drie jaar is Uniqcare al de partner van Tactus in sanitaire hygiëne-oplossingen. Met name in de transparante wijze van werken, de maatschappelijke betrokkenheid en de creatieve werksfeer herkennen zij elkaar.

Tactus, een grote zorgaanbieder op het gebied van verslavingszorg, zet zich als organisatie in om op klantvriendelijke, respectvolle en zorgvuldige wijze voorlichting en advies te geven en/of passende zorg te bieden aan mensen met verslavingsproblemen, hun naasten en de samenleving. Hierbij staat de (al dan niet uitgesproken) vraag van haar cliënten en patiënten centraal.

“Uniqcare is een degelijke partner die op een flexibele wijze bijdraagt aan continuïteit van onze toilethygiëne. Zij zijn daarin voor ons de beste partner die ons op dit gebied reeds drie jaar volledig ontzorgd heeft klinkt er vanuit Deventer .Een partner met hart voor haar klant en echte aandacht. We zijn blij dit weer voor drie jaar voort te kunnen zetten, aldus Auke Joling, hoofd facilitaire zaken. Uniqcare gaat in deze nieuwe contractperiode bij Tactus verder inzoomen op de handdesinfectie en de educatie eromheen, die bij zal dragen aan het bestendigen van een nieuwe bewustwording.

Deel dit artikel

Ook interessant: