20 januari 2016

Unieke certificering NFC voor Eurest Services

Eurest Services, dochter van Compass Group Nederland, is door de Netherlands Facility Cost Index (NFC index) als enige multiservices leverancier in Nederland gecertificeerd voor het benchmarkonderzoek conform EN 15221, dat Eurest Services in samenwerking met NFCi het afgelopen jaar heeft uitgevoerd.

Eurest Services is gecertificeerd door de NFC Index voor het juist gebruik van de NEN-EN 15221 (deel 4) normering op het gebied van facility management (voor de jaren 2016 en 2017).

Eurest Services heeft aangetoond dat zij op de juiste wijze gebruik maakt van de NEN-EN 15221 (deel 4) normering in haar collectieproces. De data van Eurest Services wordt vooralsnog gebruikt bij het vaststellen van de Index Kantoren. Eurest Services is als leverancier van (integraal) facility management al maincontractorlid van de NFC Index. Maincontractorleden ontvangen een certificering wanneer zij door het bestuur van NFC Index erkend zijn, op advies van de Coöperatie Manager van de NFC Index.

Remco Kokkelink, directeur Sales bij Compass Group Nederland: “Compass staat voor kwaliteit, daar werken we dag in dag uit aan. Een certificering is een kroon op ons werk. We zijn natuurlijk heel blij met deze certificering.”

Over Eurest Services
Eurest Services is een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Eurest Services is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. In Nederland verlenen ruim 5200 medewerkers deze food en support services aan bijna 1100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food en Eurest Services.

Deel dit artikel

Ook interessant: