Unger Stingray wint Innovatie-award Cleaning Show Londen

Schoonmaakjournaal - UNGER_Stingray_kantoor

De Unger Stingray Reinigingsoplossing voor Binnenramen, een van de recente innovaties van het bedrijf in zijn portfolio van slim reinigingsgereedschap, is tijdens de 2017 Cleaning Show London uitgeroepen tot Winnaar in de Categorie voor Ramenwassen van de Innovatieprijs 2017.

Unger heeft het Stingray-systeem geïntroduceerd om te voldoen aan de eisen van de klanten, die op zoek zijn naar een veilige, effectievere manier om binnen-glaswerk schoon te maken. De Unger Stingray reinigt 25% sneller en gebruikt 39% minder schoonmaakmiddel dan de traditionele reiniging met spuit en doek. De Unger Stingray stelt gebruikers in staat tot 150 m2 glas te reinigen met één enkel zakje Stingray 3M Scotchgard Glasreiniger en Beschermer.

“Het winnen van de Cleaning Show Innovatieprijs is een eerbewijs aan het team dat dit revolutionaire gereedschap heeft ontwikkeld om schoonmaakprofessionals te helpen binnenramen sneller en beter te reinigen,” zei John Lombardo, vice-president van mondiale ‘sales and marketing’. “De Unger Stingray is een geweldig voorbeeld van hoe wij bij UNGER doorgaan met het stimuleren van innovatie, zowel in de zin van onovertroffen functionaliteit als doordacht design.”

De Unger Stingray is het perfecte gereedschap * voor dagelijks onderhoud – maakt ramen gemakkelijk schoon en houdt ze schoon; * reikt hoog – reikt veilig tot 5,5 m vanaf de grond, geen ladder nodig; * openbare ruimtes – sproeier-  en paddesign maakt veilig reinigen mogelijk zonder chemicaliën in de lucht  te verspreiden; * moeilijk te bereiken plaatsen – laag-profiel, driehoekige kop roteert 360 graden om alle plekken te bereiken.

 

Meer informatie: http://www.ungerglobal.com/nl.

×