Uitbreiding en wijziging in Unger Benelux team

Na het onverwachte overlijden van Frank de Valk (sales manager Benelux) heeft Unger Benelux een nieuw team voor de Benelux samengesteld. Jeroen van der Poel volgt De Valk in functie op en Rick van Egmond en Martin Kamminga vullen het Benelux-team in de functie van regional sales managers aan.

Per april heeft Jeroen van der Poel de functie van sales manager Benelux aangenomen. Jeroen werkt al lange tijd bij Unger in de Benelux en bekleedde recentelijk de functie van export manager. Zijn ruime ervaring en kennis zal bijdragen aan een goede continuering en verdere groei van Unger.

Het team is sinds april tevens uitgebreid met 2 nieuwe regional sales managers: Rick van Egmond en Martin Kamminga. Rick en Martin komen beiden uit de schoonmaakbranche en hebben jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. “Met hun kennis zullen ze de klanten verder ondersteunen en bijdragen aan een verdere uitbreiding van de business in de Benelux”, aldus Van der Poel.

Over Unger
UNGER is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige reinigingsproducten in de professionele reinigingsmarkt. Het assortiment omvat naast producten voor een efficiënte, zuivere en veilige glasreiniging, ook innovatieve gereedschappen voor onderhouds- en vloerreiniging.