11 februari 2016

Uitblinkende prestatie levert Blinck opdracht CBRE op

Nadat een collega-schoonmaakbedrijf de opdracht bij vastgoedorganisatie CBRE op de Siriusdreef in Hoofddorp noodgedwongen moest beëindigen, onderzocht CBRE de mogelijkheden bij schoonmaakbedrijf Blinck om snel te schakelen. Anton Vinck: “Hun vraag, gebaseerd op de goed lopende samenwerking op andere locaties, kon zoals je van ons kunt verwachten snel opgelost worden. Binnen twee werkdagen pakte Blinck de kans om met de dagelijkse schoonmaak aan de gang te gaan op deze locatie.”

De schoonmakers van Blinck zijn vanaf heden elke werkdag 4 uur aan de slag om te zorgen dat alle algemene ruimtes en de centrale hal van deze locatie er spic en span uitziet. Blinck is zeer blij met het vertrouwen van CBRE in de samenwerking en de kwaliteit en begint vol enthousiasme aan deze nieuwe opdracht.

CBRE is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur. CBRE richt zich op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van bijna honderd professionele schoonmakers vormen de ‘uitblinkers’: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten.

Deel dit artikel

Ook interessant: