16 juli 2015

TVH officieel verdeler Delta-Q batterijladers voor hoogwerkers

TVH mag zich officieel dealer van Delta-Q voor Europa noemen. Sinds 1 maart kan het bedrijf zijn klanten batterijladers van het merk Delta-Q aanbieden voor hoogwerkers, golfkarren, heftrucks, veegmachines en andere industriële voertuigen. 

Officieel kreeg TVH de titel van Distributor. Concreet betekent dit dat de firma vanuit Waregem instaat voor de snelle verdeling van Delta-Q batterijladers. Deze laders vormen een interessante aanvulling voor het reeds bestaande gamma . Tot dit aanbod behoort onder andere het nieuwe IC 650 model. Binnenkort zal de firma ook de nieuwe QUIQ 1500-reeks aanbieden.

Unieke mix
Delta-Q Technologies werd in 1999 in Vancouver, Canada opgericht. Het bedrijf ontwikkelt en levert batterijladers aan originele fabrikanten van elektrische voertuigen en industriële toestellen. Delta-Q’s unieke mix van technische capaciteiten in hoogefficiënte vermogenselektronica en ingebed softwaredesign resulteert in innovatieve batterijlaadoplossingen. Delta-Q producten staan bekend voor hun betrouwbaar ontwerp en uistekende laadprestaties voor verschillende types lood-zuurbatterijen. Met meer dan 1,2 miljoen voertuigen en industriële machines die al Delta-Q producten gebruiken, maakt de innovatie van Delta-Q de wijdverspreide invoering van milieuvriendelijke elektrische aandrijfsystemen mogelijk.

Enorme kennis
“We zijn verheugd dat TVH onze producten verdeelt en kijken er naar uit om hun verkoop van de Delta-Q industriële batterijladers te ondersteunen. Zij bezitten een enorme kennis van de markt en de toepassingen, en zijn sterk aanwezig in Europa. TVH deelt duidelijk onze toewijding voor het leveren van hoogwaardige producten die de bedrijven van onze klanten productief laten draaien,” verklaart Ken Fielding, chief executive officer en voorzitter van Delta-Q Technologies.

Deel dit artikel

Ook interessant: