TVH lanceert nieuwe digitale TotalSource Mastercataloog

Op de CeMAT-beurs van 23 tot 27 april in Hannover stelde TVH zijn nieuwe Mastercataloog voor het eerst digitaal voor. Het bedrijf wil hiermee aan zijn klanten een overzicht geven van het uitgebreide gamma onderdelen en accessoires voor material handling en industriële voertuigen.  

TVH is een all round leverancier van kwaliteitsvolle onderdelen en accessoires voor material handling en industrial vehicles. Naast de eigen merken, zoals TotalSource, heeft TVH ook partnerships met topmerken.

Focus op universele producten
De nieuwe TotalSource Mastercataloog telt meer dan 800 pagina’s, maar het productaanbod van TVH reikt nog verder dan wat er in deze publicatie staat. TotalSource omvat een ruim aanbod merken voor onderdelen en accessoires, die TVH verkoopt voor material handling en industrial equipment wereldwijd. Alle producten tonen is niet mogelijk, dus de focus ligt hier vooral op universele producten.

6 hoofdstukken, 6 taalversies
Er zijn 6 hoofdstukken: Cabine & Chassis, Elektrische uitrusting, Motor, Hydraulica, Mastonderdelen & voorzetapparatuur en Stuurinrichting & aandrijflijn.

Om het de klanten van TVH, die wereldwijd verspreid zijn, zo gemakkelijk mogelijk te maken om producten op te zoeken, bevat de Mastercataloog een inhoudstafel en alfabetische index in 9 talen. De cataloog zelf zal in 6 taalversies beschikbaar zijn: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans, Pools en Russisch. Technische tekeningen moeten ook helpen om snel de juiste referentie te vinden.

De digitale versie is beschikbaar op de TVH-website; de geprinte versie zal klaar zijn tegen het eind van de zomer.