2 oktober 2015

Trust: nieuwe speler in borstelwerk op Europese markt

Een nieuw A-merk voor borstels heeft zich op de Europese markt gevestigd. Vanuit Zaltbommel is Trust de merknaam van het moederbedrijf Taizhou Yinshan Manufacturing Brushes Co., Ltd. Dit Chinese familie bedrijf produceert al ruim 33 jaar borstelwerk voor inmiddels meer dan 40 landen en is uitgegroeid tot de grootste in z’n soort in China.

Trust produceert een zeer breed assortiment B2B reinigingsmaterialen, zoals hotel- en schoonmaaktrolleys, afvalinzamelsystemen, mopwagens en vele opberg-, transport- en hygiënesystemen voor de horeca-, food- en cateringbranche, alsmede veiligheidsartikelen. Trust produceert een groot aantal traditionele producten, maar ook steeds meer innovatieve producten, zoals foodpallets en transportkratten. Door de eigen productie van spuitgietmallen, high tech productiemachines (uit Europa) en eigen testlaboratoria worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd met een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het onderscheidend vermogen.

Ook buiten de B2B-branche levert het moederbedrijf Oem producten aan grote internationale concerns, zoals een bekend Zweeds woonwarenhuis, en is de kans groot is dat u waarschijnlijk al iets van Yinshan in huis heeft. Recent is Peter Kwestro als Europese salesmanager aangesteld. Kwestro werkte eerder voor Nilfisk, Diversey Care, (Sealed Air), Unger Germany, Zep Industries en de afgelopen vijf jaar voor Hazet Igefa. Kwestro benadert key distributeurs/importeurs met een duurzaam pakket, die voor distributeurs en eindgebruikers zeer aantrekkelijk zijn.

Meer informatie: binnenkort volgt een Europees georiënteerde website. Nu reeds zijn http://www.trustcommercial.com en https://issuu.com/trustcommercialproducts beschikbaar.

Deel dit artikel

Ook interessant: